Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2012

Recepta per fer la Mallorca que ens agrada

Imatge

Microgastronomia (IV)

Imatge
En  Victor Calvo ens recorda les dades de l'activitat de GASTROTAST:

Micro Gastronomia- Gastrotast:  6 espais de tallers de cuiner el viu de 15 minuts de duració cada una. Organitza: Víctor Calvo. Dies 28, 29, 30 de juny i 5, 6 i 7 de juliol Lloc: Jardins d’alfabia. Horari: a les 21,00 fins les 00,00. Bar de tapes per picar mentre es veuen les funcions. PREU ESPECIAL PELS  SOLLERICS I BUNYOLINS dies 28 de juny i 5 de juliol: 6 tallers de cuiner per 12 € per persona. O be 3 € per taller de cuiner. Entrades a la venta a partir de dia 11 de juny al Port de Sóller “Motos Pepllu Rent” . Direcció C/ Antonio Montis 8 bajos. 971.63.47.83 Horari: 9,30 a 13,00 – 16,00 a 20,00.
Els 6 espais de cuines:
Cuina 1: Lluís Cardell, (grissinis d’olives negres). Cuina 2: Biel Perellò ( Caramels cruixents de sobrassada i mel);  Cuina 3: Sebastià Esteva ( Cervessa ale d’alta fermentació) Cuina 4:  Toni Pinya ( Saltat de Jonquillo de bosc amb galleta Quely). Dies 28, 30 de juny i 7 i 9 de juliol: Cuina 4: Javi…

Magdalenes

Imatge
Per si no teniu pla per a aquest capvespre i us voleu preparar un bon berenar per demà dematí. Aquí us deixo aquestes Magdalenes.

Magdalenes.

250 grs d’ou
240 grs de sucre
10 gr de llevat químic
260 grs de farina fluixa
240 grs d’oli de girasol

Batre els ous amb el sucre, afegir-hi a poc a poc la farina i el llevat, deixar que es mescli be.
Afegir-hi a poc a poc lòli i deixar reposar uns 10 o 15 min. fins que comencin a aparèixer les primeres bimbolles.
Escudillar i coure a 170ºC amb més sol que alt.


...I lo curioses que queden dins els moltlles regalats de Danone.....
Es Canyis

Imatge
Aquestes dues setmanes han sortit publicades a la Veu de Sóller dues fotografies dels inicis dels Retaurant Es Canyís, tot un establiment de referència pel que fa a l'oferta de restauració a Sóller.


Micrograstronomia (III)

Imatge

Microgastronomia (II)

Imatge
Gastrotast, microgastronomia  als Jardins d’Alfàbia.
El passat dimarts es va dur a terme la presentació de les noves propostes gastronòmiques i teatrals que es duran a terme als Jardins d’alfàbia : Micro teatre per romanticisme i Gastrotast, micro gastronomia. En mig d’un paratge immillorable , i amb un temps que convidava a l’oci;  Juan Porcel (el somni produccions) , per la part teatral i Victor Calvo per la gastronòmica ens varen anar desgranant les propostes de les properes setmanes.
 Roda de premsa

Micro Teatre
Per ordre de calendari , Micro teatre per romanticisme que serà la primera proposta  que podrem veure aparti del 18 de maig , és la 5 edició d’aquestes “ tapes teatrals” , una proposta que ja ha tingut molt bona acollida entre els públic illenc. Aquesta edició es caracteritza per presentar 6 obres musico teatrals més un monòleg de l’actriu Vivian Caoba.  Tot barrejat amb una mica de bar on degustar unes tapes que prepararà el Catering d’en Victor Calvo Cal a dir que l’acte de di…

Microgastronomia

Avui us vull fer cinc cèntims de les activitats culturals d’estiu que es duran a terme, els mesos de maig i juny, en els Jardins d’Alfàbia.   Als jardins d’Alfàbia, amb la col·laboració de Víctor Calvo Banqueting, s'engega una proposta d’activitats diverses en format “micro”.   Arrancaran el 17 de maig amb la darrera creació del productor Joan Porcel d’El Somni Produccions, el qual compte amb gran un èxit consolidat a Palma, Microteatre per Romanticisme. A mes  es fa la presentació del segon volum de "miniatures TEATRALS", que conté les obres del microteatre per ficció i les que estrenam als Jardins. Assistirà l'editor, de l'editorial DOLMEN i el Director de l'Institut d'Estudis Baleàricsó per a la impremta)   En el mes de juny continuaran amb Micro Gastronomia – Gastrotast. Estrenant el format “micro” enfocat a la cuina. Contaran amb la col·laboració especial del Mestre cuiner Antoni Pinya, a més de distints cuiners, amb renom de la illa.     Sens dubt…

Caragols a la Sóllerica ( Fira i Firó 2012)

Imatge
Els caragols  són en la nostra vall qualque cosa més que un plat tracidional. Son senyal de bulla i festa, eternament lligades a la Fira i al Firó de maig.
Els caragols surten a la primavera i a la tardor, època de cria. Els millor són els de primavera. Sols s’han de menester uns poals i ganes de cercar per sortir en les primeres brusques d’abril i maig , recòrrer les voreres dels camins i marjades per aconseguir un bon grapat d’aquests apreciats moluscs.
També hem de precisar de les carogoleres ( caixons de fusta tapats amb requilla o ribells de test creats per tal menester).Així es conserven vius bastants de mesos.
El caragol és, sense dubte , un dels aliments més antics que conservam i que ja menjaven els nostres avantpassats; de fet ja s’en menjaven a la prehistòria, i així o evidencien el jaciments de la cova de Muleta, on s’han trobat restes de caragols procedents d’antics tiberis
L’éxit gastronomic del caragol, resideix en fer-lo ben net : primer purgar-lo , amb farina unes 24…

FCT

Imatge
Durant els dos mesos i mitj darrers de curs els alumnes de segon curs de grau mitjà realitzen el mòdul de FCT ( formació en centres de treball); per molts d'ells el seu primer contacte amb el mon laboral.

Dòna goig  veure els alumnes treballant de valent i posant en pràctica tot allò que han aprés a classe.

Jaume Navaro- Hotel Esplèndid


Gastón Sarmiento. Club de Mar

 Damian Isaiias. Bahia Mediterràneo


Jaume Vicenç - El Olivo


Carla Pèrez. Hotel es Port


Marga Jofre. Rest. Es Canyís


Eduardo risco. Rest Santi Taura


Marina Ruiz. Rest El Chato.


 Miquel Ruiz. Rest Es Baluard.