Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2012

Musica i gastronomia (3)

Musica i gastronomia (2)

Imatge
Au idó! aquí teniu el video que faltava. Un poc de rumbita.Sa lletra:  Si t’en vas a un restaurant i demanes el menú diari El paper que et portaràn va segons el calendari El dilluns toca llegum, el dimarts menjaras naps, dimecres sempre nespres i el dijous… dijous paella!!! Dijous paella… aquesta és la meva última paraula Dijous paella… després no digueu que no us he avisat Dijous paella… d’aquí vint minuts us vull a tots a taula Dijous paella… que sinó us fotreu l’arrós ben covat Mig quilo d’arrós, garrufó i mongeta, un tomàquet gros i un polsim de pebre. De marisc un quilo amb petxina viva i una cullerada d’oli d’oliva. all i julivert per fer la picada i un got de vi blanc d’una bona anyada. un xic de xafrà per fer bona flaira i tot de verdura per bullir-la amb l’aigua. Dijous paella… aquesta és la meva última paraula Dijous paella… després no digueu que no us he avisat Dijous paella… d’aquí vint minuts us vull a tots a taula Dijous paella… que sinó us fotreu l’arrós ben covat E…

Musica i gastronomia

Imatge
Música i gastronomia. Si us dic que avui parlarem de bunyols, sopeta de brou , pa amb oli , gazpachito, canelons de la mare o tremendo tiramisú; be que no pensaríeu que del que parlàvem avui és de música. Doncs així és, ja que resulta que aquesta mateixa setmana i gracies a una bona amiga, n’Antonia Moragues, he conegut el grup TREMENDAMENTE que unit al grup TIU que ja us vaig presentar fa un temps, ambdues formacions musicals reten el seu particular homenatge a la gastronomia amb les seves musiques i cançons.

TIUTremendamente (http://tremendamente.com/) és el grup liderat pel Català Dani Rifà (VIC) que d’ençà  del 2002 fa una peculiar musica que ha quedat reflectida en els seus discs : 22:22 (2003),  Abre tu mente ( 2007), Soñar bien  despierto ( 2009) i Al Punto ( 2012). I és precisament amb aquest darrer treball on el grup  ens parla de cuina , de receptes, de idees gastronòmiques ; un disc guarnit amb un llibre de receptes per a poder fer totes les elaboracions  cantades al disc.

TRE…

Visita Poloneses

Imatge
Dues professortes poloneses de l'escola Vetter de Formació Professional a la ciutat de Lublin, han visitat diferents centres de formació professional de Mallorca així com empreses a on els seus alumnes podran anar a fer pràctiques formatives. També servirà aquesta trobada per a establir vincles professionals amb polonia i poder enviar alumnes a fer pràctiques allà.
Microgastronomia. Venda d'entrades

Imatge
GASTROTAST.
Ja podeu adquirir les entrades per a la MICROGASTRONOMIA. Per sols 3 € x show
A Sóller venda a Motos Pepllu RENT.


Entrenos equipo SpainSkills Cooking & Serve para EuroSkills2012

Imatge
De cara a la próxima competición del Euro Skills en Bélgica el próximo octubre; el equipo español de cocina y servicios nos hemos reunido para trabajar un poco nuestra futura participación en esta competición para alumnos  de formación professional.

Equipo Spain Skills  Cooking & Serve

Luis Gargallo ( Valencia)  - participante de cocina-
Guillermo Gònzàlez( Galícia)- participante de servicios de restaurante i bar-
Diego mosquera ( Galícia) . Tutor  servicios de restaurante i bar-
Antonio Díaz ( Sevilla)- Tutor Servicios de restuarnte i bar-
Juan A. Fernández  (Baleares) - Tutor cocina-


Las jornadas se han llevado a cabo en el IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller en Mallorca.

Dia 11 :Mice en place de la zona de trabajo.

Dia 12:
Prueba de cocina Finger Food. ( con el soporte de los alumnes del ciclo formativo del Instituto)
Preparaciones de elaboraciones para el servici: carnes asadas, guarniciones, sopas.

Servicios de restaurante y bar.

Prueba de corte de fruta al natural
 Prueba de flame…

Un divendres especial

Imatge
Ahir va esser un dia especial ja que ferem una dinar d'acomiadament de dos companys de l'Institut que es retiren : na Cati Más i don Pep.

El dinar ens el cuinaren els alumnes de primer de cicle formatiu de cuina de l'institut .

No cal a dir que va esser tot un gust.


Després , al vespre, férem un sopar d'APIMA del Fossaret on convidarem a antics membres de l'APIMA i mestres del centre , per a celebrar que ja tenim escola nova i com a colofó d'aquest curs.


Sens dubte una bona forma de començar es cap de setmana.