Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juliol, 2012

Euro Skills 2012 SPA

Imatge
Queden 70 dies per al concurs 

Això ja comença a fer oloreta, ja tenim el test project de la competició. Pel setembre farem una nova jornada d'entrenament a Sóller.

II campus de la bicicleta a Porreres

Aquesta setmana na Mireia s'ho està passant d'allò més be a Porreres Aquí podeu seguir les pedalades d'aquest grupet d'intrèpids ciclistes. http://www.campusdelabicicleta2012.blogspot.com.es/

Gelats de tot temps

Imatge
Aquesta setmana passada vaig col.laborar amb el periodista Raphel Pherrer publicant conjuntament un artcicle  al suplement l'Espira de 8 de juliol de 2012. Ara que esteim de ple a l'estiu , us recomano la seva lectura.














Raphel Pherrer

Periodista de premsa escrita, ràdio i televisió. Músic. Ha treballat als rotatius Ultima Hora, Baleares, Avui i El Temps, així com a les revistes Brisas, Woman, Class, Lluc i Pòrtula. En audiovisuals, la seva tasca s’ha desenvolupat a Telenova(“Te amb llimona”, “Gent divertida”, “Anem a plaça”),  M7-TV (“Desconeguts”), TVE-Balears (“La ruta de la ceba”), Canal + (“Lo Más Plus”), TVE-2 (“La aventura del saber”) i a TV de Mallorca (“Temps era temps”). També ha fet treballs radiofònics a Ultima Hora Punto Ràdio (“Protagonistas Mallorca”), RNE-1 (“De la noche al día”), Catalunya Ràdio (Corresponsal). Com a músic enregistrà els discos “La Terra Parla”, “Desnormalització”,  ”Sor Tomasseta Súper-Star” i posà la veu a “Mallorcatur”.

Musica i gastronomia ( 5)

En un antic post  sobre aquest tema us vaig deixar una peça de Golden Apple Quartet, doncs per a completar la feta , aquí us deixo la lletra.

Buen menú, señor...
Letra de Karl Zöllner
Camarero... Señor...
Camarero...
Señor...
¿Qué hay para hoy?
Señor, un buen menú.
Solomillo asado con patatas fritas,
sesos huecos, hígado, liebre, ‘chateaubriand’.
Sopa de albondiguillas, caldo de tortuga, sopa húngara,
consomé de almejas, gran cocido parisién, huevos al gratén.

Tenemos pollo asao, asao, asao, asao, con ensalada,
buen menú, buen menú, buen menú, señor.

Frescos calamares, gallo, pescadilla frita, salmonetes,
barbos, bacalao a la vizcaína, atún,
besugo, almejas, truchas, sábalo, langosta a la americana.

Y faisán relleno, pavo asao, asao, asao, asao, con ensalada,
buen menú, buen menú, buen menú, señor.
Tenemos pavo asao, asao, asao, asao con ensalada,
buen menú,…

Musica i gastronomia (4)

Imatge
Continuo relatant aquesta simpàtica unió entre la música i la gastronomia, aquesta vegada de la ma del genial  Riki López  i  "El menú del bar Rambo" . Una mescla entre monòleg , música i gastronomia .


Divertidíssim !

Bon capvespre