Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2014

Cova d'es Migdia. Puig de Bàlitx.

Imatge
Avui hem tingut un dia excepcional i hem aprofitar per fer una pujadeta a la cova des Migdia...un poc amagadeta però al final l'hem trobada.

El camí comença al ben cap damunt del cami de sa Figuera, està indicat amb una fletxa verda, davall "l'arbre de pisos".


 Tot just començar , a ma esquerra hi ha un cartell que ens porta a Fornalutx i al Mirador de ses Barques ( i Tuent) ; NO HEM de pendre aquest camí i seguir tot recte pasat per davant "Es Porxu".Seguirem caminant pel camí fins a trobar la barrera negra de Ca's Bernats, que atravessarem i deixarem tancada per a que els animals no surtin. ( al llarg del camí i ha un parell de barreres més i hem de fer el mateix.)


El camí segueix fins a trobar un encreuement just abans de les cases de Ca's bernats, l'hem de collir i passarem per davant les cases. ( tot just abans hi ha hagut un altre encreument que tampoc l'hem agafat)


Seguim el camí passant per davant Can Biel de sa Tafona ( a la…

20 al 24 de gener

Imatge
Aquesta setmana ha estat ben entretinguda amb un menú especail de cuina Argentina i un servei especial per a la Cooperativa. També hem fet altres cosetes, però millor us ho deixo en fotografies que ..."una imatge val més que mil paraules".

Tapes dijous. Un bon berenar!

Com no, no pot faltar sa nostra vitrina de postres setmanal.

Menú especial de cuina Argentina.


 Cupcakes amb l'optativa de resturació(3r)

Servie especial per a la Cooperativa agrícola de Sant Bartomeu