Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2014

Concurs Aceituning.

Imatge
Doncs, ja som a Madrid per a participar al concurs Aceituning. El viatge ha anat be, llevat del retràs de quasi dues hores a l'avió.....
Aquesta nit hem conegut els 17 participants, hem sopat junts i ens han explicat la mecànica del concurs. Demà participam  en el primer grup a les 9:30 hores.

Ara toca descansar i agafar forces per demà. Bona nit a tothom.
Juny 2014 (2). Activitats final de curs.Premis a l'excelència.

Imatge
Divendres passat posarem " el punt" al curs. Notes, acomiadaments i lo més important el llirament de premis a l'excelència. Un reconeixement per a tots els alumnes que treven un nota final mitja de 9 o més. A cuina hem tingut 3 guardonats.

Rosa Oliver

Bernat Solano

Nahuel Mesquida La resta de guardonats de l'IES Guillem Colom Casasnovas.

Tot un reconeixement a l'esforç i a la feina ben feta.

Malgrat no tots els alumnes de segon de cuina  han assolit aquest reconeixement , cal a dir que els resulats com a grup han estat excelentes amb una mitjana de 8 , com a grup. Enhorabona al.lots i bon estiu!.El dia es va completar amb la realització de la cursa solidària organitzada pel departament d'educació física. S'han recaptat 1500 euros que es destinaran a la ONG Save the Children.
Sens dubte una gran jornada per arrodonir els curs 2013-2014.
Juny 2014

Imatge
Amb l'arriba del mes de juny ,acaben les activitas del nostre restaurant i arriben les tasques de neteja, els inventaris i els examens finals. No obstant això  encara  tenim temps per a qualque activitat més.

Aquí teniu les dues darreres setmanes en imatges.

Dinar de final de curs.Visita al Mercat de l'Olivar, Guindàlia i a Representacions Lluc. Activitat de Show Cooking .Resultats de la part pràctica de l'examen final de curs ( Pastisseria) .