Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2014

Trobada DIY . Torró i bombons

Imatge
El proper dissabte 13 de desembre tens una cita a la  VIII Trobada DIY amb en Juan Antoni Fernández!! TORRÓ ARTESANAL. a Fusteria i Cuines Tallat de Lluna Apuntat a través del facebook de som joves o al 971 638 466 o email cijsoller@a-soller.esTORRÓ DE XOCOLATA ( blanca o negra) AMB FRUITS SECS O ARRÒS INFLAT. Elaboració.
Fondre la xocolata, al bany maria, evitant, peró que l’aigua arrenqui a bollir i evitant que no n’hi entri a dintre de la xocolata. Un cop estigui ben fusa (35ºC) remenar , fora del foc, per a baixar la temperatura ( convendria arribar en el cas de la xocolata negra als 28ºC i a la xocolata blanca als 25-26ºC), d’aquesta forma aconseguirem que el color  del torró sigui ben brillant  Si no tenim temòmetre podem anar provant la xoclta amb els llavis, i l’hem de notar tèbia però no freda. Mesclar-hi els fruits secs pelats o l’arròs inflat.
Disposar-ho dins motllos folrrats de paper de parafina  i deixar reposar fins que torni fort.
Desmotllar, embolicar amb paper i…

Show Cooking a Mancor de la vall

Imatge
Avui , a les 19:00h, participarem en un show cooking a M ancor de la Vall , en el decurs de la Fira de l'Esclatassang. us hi esperam.

Per a aquells que no pogueu venir, aquí us deixo les receptes de lo que cuinarem. Bon profit.  


Resum visual setmana del 17 al 21

Imatge
Aquesta setmana ha estat molt intensa, entre els serveis, el concurs de cuina Balear Skills i la prova pràctica de divendres.


Per començar aquí us deixo unes fotos amb una mica d'aroma asiàtic. També hi ha algunes fotos del servei de "vitrina dolça" .Servei de pinxos i vitrina dolça.
 Fotos servei cuina oriental.