Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2016

Setmana del 25 al 29 de gener.

Imatge
Setmana del 25 al 29 de gener. Resum Visual
























Setmana del  18 al 22 de gener

Imatge
Setmana del  18 al 22 de gener. Resum visual.
























Mètodes de cocció

Imatge
Els mètodes de cocció són una tècnica culinària amb la qual es modifiquen els aliments crus mitjançant l'aplicació de calor per al seu consum. Hi ha molts aliments que necessiten una modificació química per fer-los digestius i també hi ha aliments que es poden consumir crus, però mitjançant la cocció podem fer-los més saborosos i apetitosos, es modifica el seu aspecte i la seva textura, i la seva garantia sanitària es veu augmentada perquè la cocció destrueix gairebé tots els microorganismes.
Podem distingir els mètodes de cocció pel medi en el qual es realitza: Cocció al mig sec, cocció en medi líquid o humit, cocció al mig gras i cocció mixta o combinada (aigua i greix).
Dins d'aquesta classificació de mètodes de cocció disposem de diverses tècniques que proporcionaran diferents resultats als aliments cuinats.
Cocció en sec, cocció al mig aeri o per concentració

Al forn (rostir, a la sal, papillota, entre d'altres)
A la planxa
A la graella
A la brasa
Gratinar
Rostir
Ban…

El millor bocata del mon

Imatge
http://valencianews.es/tendencias/el-mejor-bocadillo-del-mundo-se-come-en-valencia/




El mejor bocadillo, que su creador define como el “típico valenciano”, contiene entre sus ingredientes la morcilla de Monserrat, habitas tiernas y queso brie. Según explicó el propio Casamayor a Valencia News nada más conocer el resultado del concurso, el bocadillo ganador “lo he elaborado con un sofrito de ajos tiernos con habitas, morcilla, queso brie gratinado, una pluma ibérica hecha a la brasa fileteada y rustida y para rematar le he añadido un toque de rúcula”, todo ello dispuesto sobre pan de cerveza.
Este exquisito bocado ha sido bautizado por su creador como “tierra magra” y ha sido para los exigentes paladares que se dan cita en Madrid Fusión ( de 2014) el mejor entre todos los que se han presentado al concurso en su duodécima edición.


Para este cocinero valenciano de 35 años, el objetivo de su creación era “representar un bocadillo de los que solemos almorzar en Valencia, cuando lo ha…

Especejament carn

Imatge
Peces més importants de vedella.