Per si no teniu pla per a aquest capvespre i us voleu preparar un bon berenar per demà dematí. Aquí us deixo aquestes Magdalenes.
Magdalenes.
250 grs d’ou
240 grs de sucre
10 gr de llevat químic
260 grs de farina fluixa
240 grs d’oli de girasol
Batre els ous amb el sucre, afegir-hi a poc a poc la farina i el llevat,
deixar que es mescli be.
Afegir-hi a poc a poc lòli i deixar reposar uns 10 o 15 min.
fins que comencin a aparèixer les primeres bimbolles.
Escudillar i coure a 170ºC amb més sol que alt.
...I lo curioses que queden dins els moltlles regalats de Danone.....
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Resum setmana del 9 al 13 d'abril
Aquesta setmana haviem d'anar al maremagnvm 2018, però per raons alienes a les nostres intencions no ho hem pogut fer. Hem queda a &qu...


-
Ara que entram de ple en la Setmana Santa, volia fer una reflexió sobre un tema que moltes vegades hi he pensat. Un dels aspectes imp...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
http://valencianews.es/tendencias/el-mejor-bocadillo-del-mundo-se-come-en-valencia/ El mejor b ocadillo , que su creador define como ...

1 comentari:
Mmmmm! Fan molt bona pinta, Juanan!
No hi ha res millor per a un berenar dominical, que les clàssiques magdalenes acabades de fer, tan flonges i oloroses...
A l'Anna i a mi se'ns ha acudit posar-lis un polsim de canyella i fer servir sucre de canya. Ho provarem un d'aquests dies i ja us deixarem tastar el resultat.
Publica un comentari a l'entrada