diumenge, d’agost 26, 2012

Recepta sorpresa


Recepta sorpresa.

A vegades et trobes sorpreses on menys ho esperes. Així, l’altre dia de pagès, traginant llibres, d’un d’ells i va caure un petit full escrit amb el que pareixia una recepta manuscrita
La recepta en qüestió està escrita en Francès i ens mostra com fer unes albergínies farcides. He intentat per varis mitjans de traduir-la però no n’ha estat possible fer-ho al 100% així que per a aquesta setmana un demano la col·laboració per a “descobrir” tot el seu contingut.
La recepta diu així ( llevat dels fragments que no he pogut traduir):

“ Tallau per la meitat  i buidau-les a un centímetre al voltant i 2 centímetres de fondària.  Fregiu-les dins 2 cullerades d’oli uns 5 minuts per cada costat. Escorreu-les. Prémer la polpa per a extreure l’aigua . Llavors saltejau aquesta polpa (....)
Mesclau  la carn a les albergínies i feis-les coure 10 minuts juntament amb (...)  de caiena , i fei-les coure 5 minuts.
Guarnir (....) i oli i feis gratinar 10 minuts “

Com veis la recepta es pot intuir però no està completa , així que junt a n’aquestes línies us deixo el text original per si li podeu pegar un cop d’ull.

Gracies per avançat per l'ajuda.

1 comentari:

Dienstagsbar in Hamburg ha dit...

M'agradaria ajudar-te Juanan, però la qualitat de la imatge no és molt bona i no puc desxifrar les lletres. Ventura quan ens veiem m'ho pots mostrar o li podem preguntar a algun dels nostres amics francesos.

Petons!