Es que no aturam, aquesta mateixa setmana hem participat a la 3r edició d'Horeca, tot un èxit . Tant com a expositors ( en nom de la conselleria d'educació ) , com a visitants.
Però el sortir a fires, no ens fa perdre el Nord i hem seguit amb els nostres habituals serveis del restaurant. A descatar el berenar especial per a les jornades de les professions que es vàren dur a terme al nostre IES.
També hem començat a pràcticar amb el sucre estirat, fet una bona caldereta i gaudit de valent del mon de la gastronomia.
https://photos.google.com/share/AF1QipMkS3X19NYwPyQUwqVYfvbpmBQiFKdVKmDwejxvJlUgImFSePVVvI52yhEcnLUe9A?key=V0ItOFFtcEhoR3pNaklEUEduQzdVVjFnWTdjTy1n&source=ctrlq.org
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
GANIVETS!
El Ganivet La història del ganivet és realment antiga, de fet ho és tant que quasi es perden els seus orígens dins l’antiguitat . Quas...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem ...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada