dimarts, de desembre 14, 2010
Començen les "activitats" de nadal.
Doncs si, aquesta setmana començen les "activitats" de Nadal, amb els primers àpats d'empreses, clubs i companys; després ja vindran els familiars...però això d'aquí a uns dies. Ja us anirè relatant com es desenvolupa la setmana.
Per ara, i per anar fent boca, ja hem fet alguns "assajos" amb el club de ciclisme i l'Apima del Fossaret, dues bones torrades per a tancar aquests primer trimestre.
Torrada.
Ingredients: ( 4 pax)
4 tallades de xuia, no massa gruixada.
8 costelles de xot.
1/2 llangonissa.
4 botifarrons.
4 tallades de llom de porc ( poden esser canviades o afegides a salsitxes o pitreres de pollastre).
Oli d'oliva verge.
Sal.
Pebre bo negre.
2 llimones
2 branques de romaní.
pa pagès.
Elaboració:
Tremparem la carn amb l'oi, la sal, el suc de les llimones, el pebre bo i el romaní , i h0 deixarem marinar 24 hores dins la gelera.
Farem un bon foc i en tenir caliu torrarem la carn al gust. També torrarem el pa fet llesques. Ho acompanyarem amb un tassó ( o dos) de vi negre i ho degustarem amb els amics i companys.
Millor si ho feim deprés d'una bona caminada ( pel tema del remordiment de consciència per l'excès que en farem de "la carn").
El cert es que una bona torrada sempre és agraïda, saborosa i es pot repetir tantes vegades com vulgeu que no cansa.
Bona setmana a tothom.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Bases del concurs: Segon concurs de cuina Setmanari Sóller. Es pot presentar qualsevol persona independentment de la seva edat. La data m...
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada