dimarts, de desembre 14, 2010

Començen les "activitats" de nadal.Doncs si, aquesta setmana començen les "activitats" de Nadal, amb els primers àpats d'empreses, clubs i companys; després ja vindran els familiars...però això d'aquí a uns dies. Ja us anirè relatant com es desenvolupa la setmana.

Per ara, i per anar fent boca, ja hem fet alguns "assajos" amb el club de ciclisme i l'Apima del Fossaret, dues bones torrades per a tancar aquests primer trimestre.

Torrada.

Ingredients: ( 4 pax)

4 tallades de xuia, no massa gruixada.
8 costelles de xot.
1/2 llangonissa.
4 botifarrons.
4 tallades de llom de porc ( poden esser canviades o afegides a salsitxes o pitreres de pollastre).
Oli d'oliva verge.
Sal.
Pebre bo negre.
2 llimones
2 branques de romaní.
pa pagès.

Elaboració:

Tremparem la carn amb l'oi, la sal, el suc de les llimones, el pebre bo i el romaní , i h0 deixarem marinar 24 hores dins la gelera.

Farem un bon foc i en tenir caliu torrarem la carn al gust. També torrarem el pa fet llesques. Ho acompanyarem amb un tassó ( o dos) de vi negre i ho degustarem amb els amics i companys.

Millor si ho feim deprés d'una bona caminada ( pel tema del remordiment de consciència per l'excès que en farem de "la carn").

El cert es que una bona torrada sempre és agraïda, saborosa i es pot repetir tantes vegades com vulgeu que no cansa.
Bona setmana a tothom.

Resum visual setmana del 12 al 16 de març

Aquesta setmana és una mica especial ja que el grup de segon comença les pràctiques en empresa. Hem cel.lebrat aquest nou mòdul que comença ...