Resum de les activitats de la FIRA 2011

Ara que tenc un poc de temps, actualitzo el bloc amb les activitats gastronòmiques de la passada Fira 2011.

En primer lloc dimecres dia 4 de maig , n'Alvaro Vicenç, ex alumne i bon amic inaugarava Can Pinxo; un local de tapes molt recomanable. Amb un estil de decoració molt cuidat i una carta molt atractiva, n'Alvaro oferí un bon grapat de tapes al nombrós públic que hi asistí.

Destitjo molta sort a n'Alvaro amb aquest nou camí que ha iniciat.

( Les fotos no són molt bones ja que les vaig fer amb el mòbil, però prest les actualitzaré)






Dijous 5, col.laborarem amb n'Aina Burgos i en Tolo Trias (AINERE) en l'elaboració i servei del sopar d'investidura de les Valentes Dones. En total unes 40 persones pujaren al centre després del pregó de festes, acte que dona el tret de sortida a la Fira d'enguany. El sopar contà amb la presencia de les Valentes Dones d'enguany Magdalena Deyà Miró i Catalina Pomar Urrea, el pregoner el Sr Frances Lladó i Rotger, gran part del consistori solleric i representants dels diversos col.lectius que treballen per a dur endavant la Fira i el Firó.



Divendres 6, oferirem un aperitiu en motiu de la inauguració del museu a la fàbrica de embotits més antiga de Mallorca: Embutidos La Luna.



( Veure article a SA VEU DE SÓLLER)

Pasta de fulls amb sobrassada i paté, tartaletes d'ensaladilla, pinxos de formatge i de sabrassada amb mel , broquetes de pinya tropical , coques de verdura, quiches i vol-au-vents conformaren el petit refrigeri de l'acte, que compta amb la preséncia de don Pere Serra, Pep lluís Colomi representants de la D.O sobrassada de Mallorca i del Consell de Mallorca


La resta de cap de setmana fou ben entetingut, dissabte l'ofrena de flors a la Mare de Deu de la Victòria...
...diumenge Fira i ball de bot...

i dilluns primer missa a Can Tamany, dinar a Can Soler amb els companys (una bona paella) ....



...i després una bona horabaixa de pagesos i moros entre foc, fum i un bon frit pagès ... per a acabar el dia pujant al SUPER CANGUR amb al meva filla...que més es pot demanar...



Per cert el divendres menjàrem un bon plat de caragols, cuinats per n'Aina Burgos...boníssims...


Salut i bon cap de setmana

Comentaris

Sílvia ha dit…
M'agrada molt el nou disseny que has escollit! Els ravanets tenen un color molt viu i en combinació amb el verd de les fulles, fan venir ganes de menjar-se una bona amanida multicolor ara que ve l'estiu.
Enhorabona per la crònica de la Fira 2011!

Entrades populars d'aquest blog