Ara que tenc un poc de temps, actualitzo el bloc amb les activitats gastronòmiques de la passada Fira 2011.
En primer lloc dimecres dia 4 de maig , n'Alvaro Vicenç, ex alumne i bon amic inaugarava Can Pinxo; un local de tapes molt recomanable. Amb un estil de decoració molt cuidat i una carta molt atractiva, n'Alvaro oferí un bon grapat de tapes al nombrós públic que hi asistí.
Destitjo molta sort a n'Alvaro amb aquest nou camí que ha iniciat.
( Les fotos no són molt bones ja que les vaig fer amb el mòbil, però prest les actualitzaré)
Dijous 5, col.laborarem amb n'Aina Burgos i en Tolo Trias (AINERE) en l'elaboració i servei del sopar d'investidura de les Valentes Dones. En total unes 40 persones pujaren al centre després del pregó de festes, acte que dona el tret de sortida a la Fira d'enguany. El sopar contà amb la presencia de les Valentes Dones d'enguany Magdalena Deyà Miró i Catalina Pomar Urrea, el pregoner el Sr Frances Lladó i Rotger, gran part del consistori solleric i representants dels diversos col.lectius que treballen per a dur endavant la Fira i el Firó.
Divendres 6, oferirem un aperitiu en motiu de la inauguració del museu a la fàbrica de embotits més antiga de Mallorca: Embutidos La Luna.
( Veure article a SA VEU DE SÓLLER)
Pasta de fulls amb sobrassada i paté, tartaletes d'ensaladilla, pinxos de formatge i de sabrassada amb mel , broquetes de pinya tropical , coques de verdura, quiches i vol-au-vents conformaren el petit refrigeri de l'acte, que compta amb la preséncia de don Pere Serra, Pep lluís Colomi representants de la D.O sobrassada de Mallorca i del Consell de Mallorca
La resta de cap de setmana fou ben entetingut, dissabte l'ofrena de flors a la Mare de Deu de la Victòria...
...diumenge Fira i ball de bot...
i dilluns primer missa a Can Tamany, dinar a Can Soler amb els companys (una bona paella) ....
...i després una bona horabaixa de pagesos i moros entre foc, fum i un bon frit pagès ... per a acabar el dia pujant al SUPER CANGUR amb al meva filla...que més es pot demanar...
Per cert el divendres menjàrem un bon plat de caragols, cuinats per n'Aina Burgos...boníssims...
Salut i bon cap de setmana
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
1 comentari:
M'agrada molt el nou disseny que has escollit! Els ravanets tenen un color molt viu i en combinació amb el verd de les fulles, fan venir ganes de menjar-se una bona amanida multicolor ara que ve l'estiu.
Enhorabona per la crònica de la Fira 2011!
Publica un comentari a l'entrada