Ara que que s'acaben les tomàtigues fresques, comença a esser hora de pegar-l'hi ma a les enfilades o a les que hem empotat.
Aquí us deixo un article aparegut a la VEU de SÓLLER molt interessant.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
1 comentari:
Ja que has encetat el tema, l'altre dia ens preguntàvem com era el procediment d'el.laboració de les tomàtigues seques marinades. Són també tradicionals a Mallorca? Ho pregunto, perquè jo les trobo boníssimes... I atu, què t'agraden?
Publica un comentari a l'entrada