dimecres, de febrer 22, 2012

Adeu als arbres de Plaça!


La setmana passada saltàren les alarmes: deu dels catorze arbres de la Plaça de la Constitució de Sóller s'havien d'aarrebassar degut a unes ferides que els provocaren fa uns anys la col.locació dels llums de Nadal ( quina ironia, una cosa en principi era bella que acabi tant malament) .


La veritat és però, que fa fa temps que tothom sap que els arbres de la plaça estan malalts i ningú (ni els que hi ha ara, que ja hi eren quatre anys enrrera, ni els que ara han deixat el govern) han fet res .

Això dels arbres ( centenàris e icones de la nostra Plaça) , és sols un exemple de la deixadesa general que patim, i no vull entrar a enumerar les justificacions econòmiques que ara estan tant de moda. El qui no fa és per que no vol i punt.

Carrers bruts ( i recollida de fems més cara), carrers a les fosques, equipaments esportius a mitges, equipaments culturals practicament inexistents, serveis socials sota mínims, retalls en subvencions, mal estar en els sectors econòmics i tantes i tantes mancançes del nostre poble

Hem fa pena .

Avui que he passat per plaça i us deixo aquestes imatges de les "retallades" dels nostres arbres . Segons pareix els coronaran com a darrera bala a la recàmara abans del " tret" final. Això si els possibles arbres susbtituts demésde 10 metres d'alçada , segons pareix podrien venir de vivers ubicats en el centre d'Europa...i com sempre a pagar-ho entre tots!Per a acabar unes imatges que a hores d'ara no se si les podrem tornar a veure mai. Es tracta d'unes branques dels arbres de plaça , que per capricis de la natura s'han unit entre si fins al punt que no es sap a quin dels dos arbres pertany la branca.


El mateix cas es dòna entre dues branques del mateix arbre, curiosament al costat dels anteriors.

Cercant un poc he trobat algunes fotografies de la decoració de Nadal que ha produit aquest desgavell ( les fotos son del'any 2007)
M'ha fet pena escriure tot això........