dimarts, de juny 26, 2012

Musica i gastronomia (2)

Au idó! aquí teniu el video que faltava. Un poc de rumbita.



 



Sa lletra:  Si t’en vas a un restaurant i demanes el menú diari El paper que et portaràn va segons el calendari El dilluns toca llegum, el dimarts menjaras naps, dimecres sempre nespres i el dijous… dijous paella!!! Dijous paella… aquesta és la meva última paraula Dijous paella… després no digueu que no us he avisat Dijous paella… d’aquí vint minuts us vull a tots a taula Dijous paella… que sinó us fotreu l’arrós ben covat Mig quilo d’arrós, garrufó i mongeta, un tomàquet gros i un polsim de pebre. De marisc un quilo amb petxina viva i una cullerada d’oli d’oliva. all i julivert per fer la picada i un got de vi blanc d’una bona anyada. un xic de xafrà per fer bona flaira i tot de verdura per bullir-la amb l’aigua. Dijous paella… aquesta és la meva última paraula Dijous paella… després no digueu que no us he avisat Dijous paella… d’aquí vint minuts us vull a tots a taula Dijous paella… que sinó us fotreu l’arrós ben covat El vapor va bé per obrir el mariscu, això tardarà tres minuts i pico. I paella en mà sofregim el tema, el tomàquet net i el polsim de pebre. Hem anat fent el caldo en una altre banda i mentre la paella ja te la tanda. Hi tirem l’arrós al cap d’una estona, una tassa de cafè per persona.. Dijous paella… aquesta és la meva última paraula Dijous paella… després no digueu que no us he avisat Dijous paella… d’aquí vint minuts us vull a tots a taula Dijous paella… que sinó us fotreu l’arrós ben covat Mentre quedi gas a la bombona podem fer el vermut perque aixó funciona Quan casi ja estigui cuit pots tirar les cuques i avisar que està llesta la manduca Aquesta si vols és una recepta però en trobaries més de mil cinc-centes I aquesta és la gràcia vertadera, cadascú el fa a la seva manera!

Programes Fira i Firó de Sóller.