Començo una nova secció on recolliré aquells documentals o reportatges on es mostra com s'elabora i es fabrica el menjar, ja sigui a nivell industrial o artesà.
La idea és tenir un poc més clar com es procesa allò que menjam. Penso que amb el coneixement necesari podem ser més crítics a l'hora d'escollir els productes per a les nostres taules.
Cal a dir que alguns dels documentals són, si més no, impactants ja que ens mostra un part de la gastronomia que habitualment està oculta als ulls dels consumidors.
Que cada un en faci la seva pròpia reflexió. Mentres tant , bon profit!
Hot Dogs. ( Anglès)
Formatges ( Espanyol)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada