cuinant.blog
Cuina i gastronomia de les Illes Balears i molt més.
divendres, d’octubre 24, 2014
Bolets
Estic experimentan amb el cultiu de bolets, aquesta és la evolució:
Dia 1.
Dia 5
Dia 10
Dia 14
Dia 16 (Primera collita)
Dia 18
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Programes Fira i Firó de Sóller.
Garrovetes del Papa
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
SOBRASSADA
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Especejament carn
Peces més importants de vedella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada