Comença el desembre

Ha arribat el mes de desembre, i no podiem començar-lo millor que treballant un poc la xocolata.
Bombons de xocolata i Baileys....ummmm!








Com cada setmana també hem tingut els nostres serveis habituals de cafeteria  , vitrina dolça, tapes i restaurant ( aquesta setmana amb un menú mexicà).














També hem tingut temps per a fer una prova pràctica on ela alumnes de segon han demostrat la seva perícia davant els fogons cuinant 3 receptes de finger food.

























També hem anat de visita a la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu a veure com fan l'oli de Sóller.





I el punt fort de la setmana ha estat la participació en el 3r concurs de cuina ràpida de la D.O Oli de Mallorca. El concurs es dugué  a terme en les instal.lacions de l'escola d'hoteleria de la UIB. Na Catalina, Na Sara , en Rafel i en Raúl, ho donaren tot per a guanyar, però al final no pogué ser. Això si, els alumnes Sóllerics deixaren el pavelló de la cuina "sollerica"  molt alt. Enhorabon al.lots!



































































Bon diumenge!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog