Comença el desembre

Ha arribat el mes de desembre, i no podiem començar-lo millor que treballant un poc la xocolata.
Bombons de xocolata i Baileys....ummmm!








Com cada setmana també hem tingut els nostres serveis habituals de cafeteria  , vitrina dolça, tapes i restaurant ( aquesta setmana amb un menú mexicà).














També hem tingut temps per a fer una prova pràctica on ela alumnes de segon han demostrat la seva perícia davant els fogons cuinant 3 receptes de finger food.

























També hem anat de visita a la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu a veure com fan l'oli de Sóller.





I el punt fort de la setmana ha estat la participació en el 3r concurs de cuina ràpida de la D.O Oli de Mallorca. El concurs es dugué  a terme en les instal.lacions de l'escola d'hoteleria de la UIB. Na Catalina, Na Sara , en Rafel i en Raúl, ho donaren tot per a guanyar, però al final no pogué ser. Això si, els alumnes Sóllerics deixaren el pavelló de la cuina "sollerica"  molt alt. Enhorabon al.lots!



































































Bon diumenge!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llampuga

APPs de cuina