Com passa es temps , pareix que va esser ahir Nadal...i ja hem passat Sant Sebastià........
A l'institut seguim fent cosetes, que com deia el poeta "... el moviment es demostra caminant..."
Aquesta darrera setmana de mes hem cuinat un bon menjar ecuatorià de la ma d'en Juanjo Pascual que era el cap de cuina. A més, en Luís Femenias ens ha fet un bon show cooking . També es mereixen un parell d'imatges les elaboracions de rebosteria que feim amb els alumnes de primer...que acabam ben enfarinats.....ensaïmades, brownies, cremadillos, tartes, xocolata, magdalenes i un bon assortimet de dolços ens alegren la setmana i els pal.ladars....bon diumenge a tothom.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada