diumenge, de març 19, 2017

Setmana del 13 al 17 de Març

Aquesta setmana ha estat significativament diferent, ja que el grup de segon a acabat la feina a l'institut per a deixar pas al mòdul d'FCT.


Per això el  passat dimecres acomiadàrem l'alumnat del segon curs del GM de Cuina  amb una bona paella i una sessió de fotografies.

 Comencen ara el mòdul de la Formació en Centres de treball (FCT), un poc mes de dos mesos on prendran contacte amb el mon laboral.

Esperam que en aquesta nova etapa us vagi a tots molt bé!


Agraïr també a totes les empreses que enguany col.laboren en aquesta fase formativa: Restaurant Zaranda, Hotel & Spa Son Brull, Hotel Son Net, Sa Cuina den Marc, Hotel Sóller Beach, Hotel Esplendio,Restaurant Ombu, Sa cuina de n'Aina, Santi Taura, Joan Marc, Hotel Cal Bisbe, Hotel la Residencia, Bens d'Avall, Cadena Iberostar, Restaurant Nunu i Hotel Jumeirah.Sort Rafa, Alberto, Lluc, Nere, Javier, Pau, Antonia, Valentina, Bernat, Pedro, Joan Antoni, Xesc, Javier, Miquel, Xesc, Pere, Juan Pablo, Lorena, Pep i Poli.

 
També remarcar que 5 alumnes del nostre departament i 3 d'administratiu parteixen  a fer una estada d'un mes a l'estranger en el marc del projecte ERASMUS +Resum visual setmana del 12 al 16 de març

Aquesta setmana és una mica especial ja que el grup de segon comença les pràctiques en empresa. Hem cel.lebrat aquest nou mòdul que comença ...