Amb aquesta setmana posam punt i final al mes de novembre i obrim la porta al Nadal i les seves diverses celebracions. No obstant abans de entrar en matèria de torrons, endiots farcits i altres delícies; aquí teniu el que ha donat de si aquesta setmana.
A destacar les sessions de decoració i experimentació en la tècnica d'emplatat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Resum setmanal
Aquesta setmana hem tingut un servei especial de Sant Valentí. 50 pax han pogut degustar les nostres saboroses elaboracions. Take away, cafe...


-
Ara que entram de ple en la Setmana Santa, volia fer una reflexió sobre un tema que moltes vegades hi he pensat. Un dels aspectes imp...
-
* S'organitza el primer concurs de receptes cuina PARLEM DE CUINA. Per al Setmanari Sóller. * La participació és lliure, però sols s...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada