dilluns, de març 11, 2019

Setmana del 4 al 8 . Dinar Skills

Aquesta setmana ,la directora general de formació professional, Maria Alorda ; a vingut a l’IES per tal d’acompanyar en el dinar als alumnes i professors que participaran d’aquí una setmana en la competició Spain Skills a Madrid. En el decurs de la visita a aprofitat per a conèixer el centre i les instalacions d’hoteleria . El dinar, per a una cinquantena de comensals, i ofert pels alumnes de 2CFC i 2 FPB ha estat alabat per tothom. Sens dubte una bona forma de posar el punt i final a la formació en el nostre centre dels alumnes de segon de cuina. A partir de la setmana que ve començaran el seu mòdul d,FCT.


També destacar el Show Cooking de Begoña Rodrigo, xef de la Salita de València i el dinar de porcella anual...una setmana ben gustosa.























del 7 a l'11 de juny.

 Aquesta setmana hem fet sa cuina neta i hem fet ses darreres classes pràctiques tots plegats. També hem anat de visita a Sa Fàrica de Gelats