Poc a poc i amb bona lletra. Així és com anam fent dia a dia la nostra tasca. Estrenam roba de cuina i ganivets, surten els primers plats i elaboracions i tot comença a fer bona oloreta. A partir de la setmana que dia ( dia 15 d'octubre) iniciarem els nostres serveis de restaurant i bar.
Així que si voleu venir a tastar les nostres creacions gastronòmiques us esperam amb els braços oberts.
Podeu veure els menús del restaurant a https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vT2hNz3ply3c-0Y4Lv3nB8z6hrNqHM7DW9ukz3aBdS055mQokSjpxC6pbQ5W6wX0SQi5g7B0erPpqB6/pub
També estan disponibles a http://www.cuinant.com/iesgcc1920.htm
Reserves i informació al 971 633514
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada