diumenge, de maig 09, 2021

del 3 al 7 d'abril...... CARAGOLS!!!!!!!!









 

 
Dilluns la regidora d'Educació Andrea Pomar, va presentar a l'escola de cuina de l'institut Guillem Colom Casasnovas, el projecte de la seleccció espanyola de competició, dins la selecció d'arrossos del mestre Kike Martí, propietari de l'empresa Arrózame, dedicada a l'arrosseria nacional i internacional "Arrocero gourmet, de la Roja" i Grup Cinc Illes.
El projecte es farà conjuntament amb els estudiants de cuina de primer i segon i constarà amb una formació impartida per Kike Martí "Maestro arrocero" i altres membres de la selecció arrossera. Gràcies a la voluntat i al bon enteniment del director d'FP de cuina, Tomeu Adrover i al director de l'institut Oscar Eugenio, aquest projecte de formació es podrà dur a terme durant tot el 2021 i conjuntament, amb altres projectes que s'estan preparant, tots podrem gaudir dels resultats d'aquesta formació.
A la fotografia podem veure n'Andrea Pomar, acompanyada de Kike Martín, Javi Soriano, María Salinas, Oscar Eugenio, Juan Antonio Vila, Tomeu Adrover i Manuel Molina.