divendres, de març 25, 2011
Un poc de tot ( resum gastronòmic dels darrers dies)
Ara feia un parell de dies que no escrivia res, i es que amb l'obra de teatre "ASSASSINATS" que feim aquest cap de setmana a Sóller i lo del concurs Spain Skills, hem falten hores...
Bé ara uns hen faré 5 cèntims del que han estat aquestes darreres setmanes .
Dia 15 de Març fèrem una altre sortida gastronòmica i aquest pic visitàrem les instal.lacions dels "Ramaders agrupats de Felanitx", una agrupació que ofereix carn mallorquina de qualitat i múltiples elaboracions càrniques; des d'embotits a canelons. Sens dubte, igual que la sortida a Matisa, fou molt didàctica...i això que qunat arribàrem ja no sacrificaven animals ( i ens va faltar aquest part del procés) ...una pena, pero hi tornarem.
Allà ens oferiren un bon berenar "tipic".
Després acabarem l'excursió visitant als companys d'FP de Son Servera que ens oferiren un bon dinar i bona companyia.
Fou un dia rodó.
(PD: ja ens hem acostumat a la roba de " protecció" ...)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
1 comentari:
recordem que l'any qui ve m'apunti a les opos de cuina, crec que em vaig equivocar de carrera jaja. Què bé qué viviu!! molt xules ses fotos.
Publica un comentari a l'entrada