El passat dijous anàrem de visita a Matisa , una empresa cárnica (aus). La visita fou molt interessant , ja que com a cuiners, aqueixa és la part de la cadena d'alimentació que deconeixem més... i ja ho crec que vàrem descobrir moltes coses.
Aquí us deixo el "documental" de la visita.
Espero que us agradi.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
1 comentari:
Has triat un tema molt interessant. Aquesta és la pura realitat, estic impresionada! Després de veure el reportatge de l'escorxament "sensible" en sèrie, sembla que la mort canvia de significat i els pollastres rostits tenen un altre "glamour" quan són presentats en societat. Hi ha alternatives a aquest sistema d'escorxament a Mallorca? Quin és el procediment d'escorxament individual i familiar en una granja tradicional?
Publica un comentari a l'entrada