Shan acabat les vacances i les cuines es tornen a posar en marxa.
Aquí us deixo les fotos de les primeres activitats post vacaionals.
Dijous ferem un bon menú cuinat pels alumens de segon ,que a l'hora fèren de clients....quina bona idea!
Divendres visitia a ciutat, al mercat de l'Olivar, al Brondo Hotel i a la Pastisseria de Can Pomar, un matí més que profitòs.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
GANIVETS!
El Ganivet La història del ganivet és realment antiga, de fet ho és tant que quasi es perden els seus orígens dins l’antiguitat . Quas...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem ...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada