Com cada diumenge ( si puc) aquí teniu el resum fotogràfic del que ha donat de si la setmana que avui acaba. Restaurant, tapes, Show Cooking, banquete a l'acte d'entrega de premis dels Balears Skills i molta, molta cuina...pollastre amb cola, espinagades, duqueses, piononos , tartes, croissants, bescuits , ensaïmades ,pa i moltes altres delícies que hem anat elaborant a les cuines de l'IES Guillem Colom Casasnovas.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
GANIVETS!
El Ganivet La història del ganivet és realment antiga, de fet ho és tant que quasi es perden els seus orígens dins l’antiguitat . Quas...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem ...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada