Una nova setmana que tenim finiquitada . Ha estat una bona setmanal on hem gaudit ( com sempre ) de cuinar.
Aqui us deixo les fotos setmanals. Si us animau us recordo que cada dijous obrim el nostre restaurant.
Lo millor...el dinar de familia de divendres..jejejejejeje
També aquesta setmana ha estat la primera on els alumnes de segon han passat completa en el seu període de pràctiques. Alguns d'ells fan part d'aquestes pràctiques a Italia i ens han enviat alguna fotografia...dono fe de que feina en fan..perque per les fotos que mostren ........jejejej
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada