Aquesta setmana hem inaugurat el servei de menjador i els primers clients hem estat nosaltres mateixos. Que millor que començar la "temporada" amb un bon dinar de familia.
També hem anat fins a Can Carol a veure una col.lecció d'eines antigues de cuina molt interessant.
Aquí teniu el corresponent resum visual.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
GANIVETS!
El Ganivet La història del ganivet és realment antiga, de fet ho és tant que quasi es perden els seus orígens dins l’antiguitat . Quas...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem ...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada