diumenge, de desembre 11, 2016

Setmana sopar de pares d'alumnes d'hoteleria. Nadal 2016

Començam amb les activitats especials nadalenques. la primera ha estat el sopar anual que oferim als pares d'alumnes d'hoteleria. Uns 70 comensals gaudiren d'una vetlla on poguren "degustar" les evolucions gastronòmiques dels seus fills i filles.

La vetllada, com és tradicional,  acaba amb un video on els pares veuen el que fan , dia a dia, els alumnes a l'institut. També aquest video ens serveix per a desitjar un bon Nadal a tothom.

Així que sense més preàmbuls aquí us deixo el resum visual setmanal del que és "cuina" al departament d'hoteleria de l'IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller.








 El menú de la vetllada fou:


Sopar de Nadal 2016. Pares alumnes hoteleria.
Divendres 9 de desembre. 20:30 hores

Aperitius variats i copa de benvinguda
Rodet de verdures amb salsa de mostassa

Escuma de llima i escopinyes
&
Mussola arrebossada amb puré de moniato,
crema de coco i arròs inflat
&
Porcella agredolça amb salsa de magranes i la seva guarnició.
&
Terra de galetes / esfera de caramel/
bescuit glacé de formatge/ confitura de figues
&
Assortiment de bombons de xocolata , torró
i altres delícies nadalenques.

&
Pa casolà variat i vi de la casa
20 €
Reserves a consergeria o al 971 633 514 .Places limitades



La cuina en Moviment:






I les imatges:










































Programes Fira i Firó de Sóller.