Si una cosa es pot dir que hem fet aquesta setmana es jugar amb la xocolata. Ara veureu el resultat.
Apart d'això agraïr a Joan Palou ( En Joan d'es Canyís) que vingués a fer-nos un show cooking; va esser boníssim.
També hem obert el restaurant i la cafeteria.
Una gran setmana.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
GANIVETS!
El Ganivet La història del ganivet és realment antiga, de fet ho és tant que quasi es perden els seus orígens dins l’antiguitat . Quas...

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem ...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada