dilluns, de novembre 27, 2017

SHOW DE CUINA (2 desembre) I PRESENTACIÓ LLiBRE ( 14 desembre)


El títol del post d’avui també ho serà del llibre que el proper dissabte 14 de desembre en Toni Quetgles i un servidor, tindrem el gust de presentar-vos en el Museu de Sóller (Carrer de Sa Mar) . Seguint un poc el fil del llibre de l’any passat sobre les fàbriques de xocolata; enguany en volgut seguir rescatant part de la història industrial i gastronòmica del nostre poble. 
Un viatge al món de la carnissera, la matança i la fabricació d’embotits a través d’imatges i etiquetes i com no de la veu  i vivències dels qui han treballat, o hi treballen, dia a dia en aquesta industria alimentària . Un recull històric del que ha esat aquest mon a la nostra Vall, entrevistes, anècdotes i receptes antigues i noves confomen aquest nom volum que esperam un agradi.
Volem donar les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat a rescatar  documents , imatges o records;  als patrocinadors que han cregut en el projecte i com  no a tots vosaltres que com a lectors ens feis un suport inestimable; a més ben segur que més d’un es sentirà identificat amb les vivències relatades , i en més d’un cas segur que heu estat part important de la història .
Donar també les gràcies a Benet Vicenç ( Restaurant Ben d’Avall) que en ha fet un proleg , al qual esperam que la resta de llibre hi estigui a l’alçada.

I com que nosaltres som molt de la festa , avui mateix ( dia 2 de desembre) , us proposo un show cooking a les 17:30 h al centre Capvespre ( cooperativa Sant Bartomeu) , on us presentaré algunes receptes amb embotits de Sóller i passarem una estona junts parlant de cuina.  Agraïm el suport d’ Embutidos La Luna i Can Matarino  en el suport del llibre i totes les activitats de presentació.
 


1 comentari:

Unknown ha dit...

bon dia,
estaria interesant en es llibre, desafortunadament no puc anar a sa presentació, on el podría trobar a Palma?

Programes Fira i Firó de Sóller.