diumenge, de desembre 03, 2017
Xou cuina.
El passat 2 de desembre de 2017 fèrem , organitzat per +cultura, un xou
de cuina al centre Capvespre.
Organitzàrem aquest TALLER/TAST dins el marc de les activitats que
duren a terme amb motiu de la presentació del llibre HISTÒRIA DE LES
FÀBRIQUES D'EMBOTITS DE SÓLLER de Antoni Quetglas Cifre i Juan Antonio
Fernández Vila. Si voleu veure les receptes de l'activitat les trobareu a
la web www.cuinant.com
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
resum visual de l'11 al 16 de gener
No podrem fer Sant Antoni com toca, però almanco les espinagades ja les hem tastades. I moltes coses més:

-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem ...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte ...
-
Després de quasi 7 mesos de situació "anormal", tornam a la relativa normalitat. Amb moltes ganes i amb molta força. Arrencam a...

Cap comentari:
Publica un comentari