dimecres, de febrer 23, 2011

Cuina Mallorquina





Aquest cap de setmana passat hem anat a Felanitx a representar la obra Assassinats, que per cert al mes de març la portarem a Sóller ( 20, 25,26 i 27)...

...i aprofitant l'avinentesa vam anar a dinar a un restaurant a les afores del poble: Son Colom.


Les darreres vegades que havia anat a un restaurant ( tampoc hi vaig molt) havia visitat locals amb un perfil de cuina molt definit, diguem-ne de cuina d'autor. Per això hem vaig sentir diferent quant entràrem a Son Colom: un local d'aquells de Diumenge, familiars, de taules de fusta i foganya, amb moltes coses penjades per la paret i amb un cert ambient càlid que convida a fer una llarga sobretaula.


I si l'ambient era ja acollidor no parlem del moment en que la taula es va omplir de caragols, sopes mallorquines, peix a la mallorquina, porcella rostida , pebres de piquillo farcits i altres delícies de la nostra cuina Mallorquina.



Si us he d'esser sincer, quasi havia oblidat aquest tipus de restaurant.....i això que de petit anava moltes vegades a Cal Dimoni, als Quatre Vents , al Foro de Mallorca i altres locals del mateix estil....

L'experiència no va poder esser millor, un local càlid, un menjar a l'alçada i una companyia immillorable, feu del dinar del Diumenge un moment per guardar a la memòria gastronòmica.

L'obra de Teatre va anar molt bé, tothom gaudí dels misteriosos assassinats al carrer Morgue...però això ja és una altre història....

2 comentaris:

Maru (marudomenech@gmail.com) ha dit...

ummmmmm quina gana!! i quina pinta!! jo si el coneixia jaja (es veu que tinc més temps lliures) i et puc recomenar uns quants!!

Dienstagsbar in Hamburg ha dit...

Només es pot fer un comentari: "Uro!!!" Aquest diumenge restarà a la meva memòria... gastronòmica!
El primer cargol i la primera porcella, no està gens malament per a un sol dia...