diumenge, de febrer 27, 2011
Cuines Antigues (II) - Balitx
Seguint amb el nostre particular camí a través de les cuines antigues aquí us deixo unes fotografies de la cuina de la finca de Bàlitx d'Abaix.
Balitx és una possessió de muntanya al mig camí entre Sóller i Cala Tuent ( pel camí de la Costera). Existeixen tres possessions a la vall de Bàlitx . Balitx d'Adalt, Bàlitx d'Enmig i Bàlitx d'Abaix, aquesta darrera amb un ús d'agroturisme.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
1 comentari:
També ets explorador de cuines modernes???!!!
Què singular i multifacètic!
Publica un comentari a l'entrada