Tarta gelada de confitura de carabassa

Us recordau de la carabassa de fa unes setmanes ? Doncs en férem confitura amb ella i ara n'hem fet una tarta gelada.


Primer preparam els ingredients:

Nata muntada (600 grams) amb sucre (150 grams)




Confitura de carabassa (150 grams)


Gelatina de coa de peix (6 fulles)



Galletes maria

Xarop aromatitzat amb cafè.

Xocolata per a decorar.


Elaboració:

Encalentim la confitura per tal de poder dissoldre la gelatina que haurem remullat dins aigua freda

Muntam la nata amb el sucre. Amb suavitat anam mesclant la nata i la confitura + gelatina.


En aquest punt hem d'anar en compte ja que la confitura és calenta i la nata freda i si no ho fem amb precaució se’ns pot tallar.

Amb la xocolata decorarem el motlle on posarem la tarta.




En tenir la crema ben mesclada anirem alternant capes de crema i de galletes que confitarem amb el xarop + cafè.


En ésser el motlle ben ple el posarem al congelador almenys 4 hores.

A l'hora de servir tallarem les racions i ho emplatarem amb una salsa o coulis.




Bon profit

P. S. :
L'aumna de les fotos és na Maria Del Mar.

Comentaris

sacasas ha dit…
Aquesta descomunal cucurbitàcia està tenint un final molt feliç! Per Sant Valentí, si et donen carabasses, que siguin dolces, gelades i en forma de pastís!

Entrades populars d'aquest blog