diumenge, de febrer 13, 2011

Tarta gelada de confitura de carabassa

Us recordau de la carabassa de fa unes setmanes ? Doncs en férem confitura amb ella i ara n'hem fet una tarta gelada.


Primer preparam els ingredients:

Nata muntada (600 grams) amb sucre (150 grams)




Confitura de carabassa (150 grams)


Gelatina de coa de peix (6 fulles)



Galletes maria

Xarop aromatitzat amb cafè.

Xocolata per a decorar.


Elaboració:

Encalentim la confitura per tal de poder dissoldre la gelatina que haurem remullat dins aigua freda

Muntam la nata amb el sucre. Amb suavitat anam mesclant la nata i la confitura + gelatina.


En aquest punt hem d'anar en compte ja que la confitura és calenta i la nata freda i si no ho fem amb precaució se’ns pot tallar.

Amb la xocolata decorarem el motlle on posarem la tarta.




En tenir la crema ben mesclada anirem alternant capes de crema i de galletes que confitarem amb el xarop + cafè.


En ésser el motlle ben ple el posarem al congelador almenys 4 hores.

A l'hora de servir tallarem les racions i ho emplatarem amb una salsa o coulis.




Bon profit

P. S. :
L'aumna de les fotos és na Maria Del Mar.

1 comentari:

Dienstagsbar in Hamburg ha dit...

Aquesta descomunal cucurbitàcia està tenint un final molt feliç! Per Sant Valentí, si et donen carabasses, que siguin dolces, gelades i en forma de pastís!