Hoy ha sido la presentación del skill a los participantes. Durante todo el dia los alumnos ham podido utilizar las cocina y obtener los detlles de la competición.
Tambien hemos aprovechado para hacernos las fotos oficiales.
Por la noche hemos tenido la recepción oficial al Spanish Team presidida por el secretario general del estado y el director general de Formación Professional.
Otra tanda de fotos:
Colombia y España.
Dinamarca y España.
Recepción Equipo Español.
Foto/ postales del día:
Good night.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada