Primer dia de competición con el módulo uno:
Plato entrante con queso de cabra i/o tofu
Plato con pescado sorpresa.
Duck variation ( pato)
Sticky toffee pudding
Hoy han participado los alumnos de Vietnam, USA, UK, Portugal, Macao, Taipei, Suiza, Japón, Filipinas y así hasta 16 paises.
Mañana debutan, entre otros: España, Colombia, Brasil, India, Belgica, Hong kong, Alemania,Canada y así hasta 17 competidores.
El espectaculo esta en marcha.
Por nuestra parte esta noche los expertos de cocina hemos tenido la suerte de poder ir a cenar a la House of Commons...sin palabras... http://www.parliament.uk/
Buenas noches.
España, Estonia, China Taipei and Colombia experts.
London Eye at night from the House of Commons.
Bona nit.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada