divendres, d’octubre 28, 2011

Sopar homenatge a Toni Pinya.

Aquest any s'ha jubiltat en Toni Pinya Florit, mestre, company i amic de molts dels cuiners i cuineres que avui treballem tant a les cuina com a la docència.

Excel.lent persona, en Toni sempre ha treballat ensenyant tot el que sap, compartint i fent de la cuina mallorquina una bandera , que gràcies a ell avui oneja ben amunt.

Els qui hem tingut la sort de poder apendre d'ell, li devem moltíssim, ja que ... i usant les seves pròpies parules... hem aprés a humanitzat les coses... a treballar amb el cor i estimar allò que feim.

Jo ara estic treballant en la mateixa cuina on vaig tenir el plaer de tenir-lo com a professor ara fa quasi 25 anys (sic) i no hi ha dia que passi que no ensenyi als meus alumnes alguna cosa d'allò que vaig apendre del MESTRE PINYA.

Gracies Toni


El sopar que ferem a l'Institut i que cuinaren n'Aina Burgos i en Tolo Trias (AINERE), coordinat pels també bons amics Victor Calvo i Lluis Cardell.

En tenir un moment us pujo les fotos.

Resum visual setmana del 12 al 16 de març

Aquesta setmana és una mica especial ja que el grup de segon comença les pràctiques en empresa. Hem cel.lebrat aquest nou mòdul que comença ...