Aquest any s'ha jubiltat en Toni Pinya Florit, mestre, company i amic de molts dels cuiners i cuineres que avui treballem tant a les cuina com a la docència.
Excel.lent persona, en Toni sempre ha treballat ensenyant tot el que sap, compartint i fent de la cuina mallorquina una bandera , que gràcies a ell avui oneja ben amunt.
Els qui hem tingut la sort de poder apendre d'ell, li devem moltíssim, ja que ... i usant les seves pròpies parules... hem aprés a humanitzat les coses... a treballar amb el cor i estimar allò que feim.
Jo ara estic treballant en la mateixa cuina on vaig tenir el plaer de tenir-lo com a professor ara fa quasi 25 anys (sic) i no hi ha dia que passi que no ensenyi als meus alumnes alguna cosa d'allò que vaig apendre del MESTRE PINYA.
Gracies Toni
El sopar que ferem a l'Institut i que cuinaren n'Aina Burgos i en Tolo Trias (AINERE), coordinat pels també bons amics Victor Calvo i Lluis Cardell.
En tenir un moment us pujo les fotos.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada