Después de finalizada la competición y pasados unos dias de "descanso" , aquí os dejo un video resumen del World skills 2011. Al final los resultados quizás no fueron todo lo bien que nos hubiese gustado, pero hay que destacar el excelente trabajo de nuestros competidores que se dejaron la piel en cada una de las especialidades en que concursamos.
Enhorabuena chicos!
Ahora toca Bélgica 2012....
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
-
Ja han passat els primer dies de festa i la varietat de plats degustats ha estat digna de "gourmet": sopa de Nadal, entrecotte par...
1 comentari:
You got a good feeling, isn't?
Congratulations! Very good job!
Publica un comentari a l'entrada