Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2011

Sopar homenatge a Toni Pinya.

Aquest any s'ha jubiltat en Toni Pinya Florit, mestre, company i amic de molts dels cuiners i cuineres que avui treballem tant a les cuina com a la docència.

Excel.lent persona, en Toni sempre ha treballat ensenyant tot el que sap, compartint i fent de la cuina mallorquina una bandera , que gràcies a ell avui oneja ben amunt.

Els qui hem tingut la sort de poder apendre d'ell, li devem moltíssim, ja que ... i usant les seves pròpies parules... hem aprés a humanitzat les coses... a treballar amb el cor i estimar allò que feim.

Jo ara estic treballant en la mateixa cuina on vaig tenir el plaer de tenir-lo com a professor ara fa quasi 25 anys (sic) i no hi ha dia que passi que no ensenyi als meus alumnes alguna cosa d'allò que vaig apendre del MESTRE PINYA.

Gracies Toni


El sopar que ferem a l'Institut i que cuinaren n'Aina Burgos i en Tolo Trias (AINERE), coordinat pels també bons amics Victor Calvo i Lluis Cardell.

En tenir un moment us pujo les fotos.

WORLD SKILLS 2015 . MADRID

Imatge
En el passat World Skills a Londres va esser escollida España per a organitzar el WORLD SKILLS 2015. Aquí us deixo el video de la candidatura.

En el pasado World Skills en Londres fue escogida España para organizar el campeonato mundial de 2015. Aquí os dejo el video de la candidatura.

NOTA: EL GOVERN ESPANYOL HA TORNAT ENRERE L'OFERIMENT DE CEL.LEBRAR EL MUNDIAL AL NOSTRE PAIS. BRASIL  SERA LA NOVA SEU PER A WORLD SKILLS 2015

Punts de llibre

Imatge
Ahir vaig anar a plaça a comprar un llibre i a la llibreria me varen donar un parell de punts de llibre "gastronòmics". No tenen més rellevància que això, però me varen cridar l'atenció i aquí us els deixo.

Un d'ells porta una recepta d'Arzak.

Bon Diumenge
World Skills 2011 (resumen)

Imatge
Después de finalizada la competición y pasados unos dias de "descanso" , aquí os dejo un video resumen del World skills 2011. Al final los resultados quizás no fueron todo lo bien que nos hubiese gustado, pero hay que destacar el excelente trabajo de nuestros competidores que se dejaron la piel en cada una de las especialidades en que concursamos.

Enhorabuena chicos!Ahora toca Bélgica 2012....

World Skills C3 y C4

Imatge
Estos dos dias, en el skill de cocina, se han desarrolado los mismos módulos de los dias anteriores pero con los grupos alternos. Sin duda una gran competición al más alto nivel.

Esta noche en el O2 Arena se desvelarán los ganadores , en lo que promete ser una noche cargada de emociones.

Mientras os dejo el resumen fotografico de estos dos dias tanto en cocina como una breve visita fotogràfica al resto de competiciones.
Visita a algunos skills de World Skills 2011

PasteleriaRestaurante y bar


Peluqueria
Fontaneria
Informatica

Mante nmiento de aeronaves


Carroceria, mecanica i electricidad del automovil.
Control industrialPolimecanicaTorneado por Control numerico
Finalizada la competición, fotos relax....


Posando con ilustres visitantes de Mallorca


Mas fotos World Skills C2

Imatge
Os dejo algunas fotos más del dia de ayer

Skills pasteleria. Módulo de azúcar.

Decoración de uñas de Andrea Ortolà
Skill pasteleria. Módulo mazapán

Skills fontaneria
Bueno, voy a desayunar y de nuevo "al tajo".