diumenge, de gener 29, 2012

POST Nº 100. Ensaïmades, cervessa i cuina oriental

Au Idò!, amb aquesta entrada ja en sumen 100 posts en aquest blog.

Aquí us deixo un resum visual del que ha estat la setmana passada a l'Institut, on hem tornat a obrir el restaurant amb un menú de cuina oriental amb sushi, yaki sake, fieus xinesos i altres cosetes.

Fora del menú del restaurant, la setmana passada també fèrem ensaïmades, un pastís de formatge tendre i una petita prova de cervessa artesanal. Com veis no ens avorrim.


Ensaïmades

El pastís de formatge mascarpone fet amb els alumnes de l'optativa de restauració:

Recepta


El taller extraescolar i experimental de cervessa cassolana ( ...ja veurem que en sortirà..per ara ha de fermentar uns 7 dies...sempre ens quedarà poder fer llom a la carbonara.....)

+info




Algunes imatges del servei de dijous passat.

Saki sushi i niguiri Sushi
/ 寿司



korokke ( pilotes de vedella amb salsa)



Fideus xinesos amb salsa de soja i verdures

Yaki sake ( peix marinat amb licor de Sake)


Les postres

Cremós de formatge i compota de maduixes amb gelat de lavanda




El pa.





El bon ambient dins la cuina, sempre imprescindible:




I tot això per menys de 10 euros cada dijous al nostre restaurant "BEN CUINAT" (.....publicitat subliminal)


No oblideu inscriurer-vos a n'aquest blog fent clic al'enllaç lateral.


Que passeu un bon diumenge.

GANIVETS!

  El Ganivet La història del ganivet és realment antiga, de fet ho és tant que quasi es perden els seus orígens dins l’antiguitat . Quas...