Au Idò!, amb aquesta entrada ja en sumen 100 posts en aquest blog.
Aquí us deixo un resum visual del que ha estat la setmana passada a l'Institut, on hem tornat a obrir el restaurant amb un menú de cuina oriental amb sushi, yaki sake, fieus xinesos i altres cosetes.
Fora del menú del restaurant, la setmana passada també fèrem ensaïmades, un pastís de formatge tendre i una petita prova de cervessa artesanal. Com veis no ens avorrim.
Ensaïmades
El pastís de formatge mascarpone fet amb els alumnes de l'optativa de restauració:
Recepta
El taller extraescolar i experimental de cervessa cassolana ( ...ja veurem que en sortirà..per ara ha de fermentar uns 7 dies...sempre ens quedarà poder fer llom a la carbonara.....)
+info
Algunes imatges del servei de dijous passat.
Saki sushi i niguiri Sushi
鮨 鮓 / 寿司
korokke ( pilotes de vedella amb salsa)
Fideus xinesos amb salsa de soja i verdures
Yaki sake ( peix marinat amb licor de Sake)
Les postres
Cremós de formatge i compota de maduixes amb gelat de lavanda
El pa.
El bon ambient dins la cuina, sempre imprescindible:
I tot això per menys de 10 euros cada dijous al nostre restaurant "BEN CUINAT" (.....publicitat subliminal)
No oblideu inscriurer-vos a n'aquest blog fent clic al'enllaç lateral.
Que passeu un bon diumenge.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada