diumenge, de gener 29, 2012

POST Nº 100. Ensaïmades, cervessa i cuina oriental

Au Idò!, amb aquesta entrada ja en sumen 100 posts en aquest blog.

Aquí us deixo un resum visual del que ha estat la setmana passada a l'Institut, on hem tornat a obrir el restaurant amb un menú de cuina oriental amb sushi, yaki sake, fieus xinesos i altres cosetes.

Fora del menú del restaurant, la setmana passada també fèrem ensaïmades, un pastís de formatge tendre i una petita prova de cervessa artesanal. Com veis no ens avorrim.


Ensaïmades

El pastís de formatge mascarpone fet amb els alumnes de l'optativa de restauració:

Recepta


El taller extraescolar i experimental de cervessa cassolana ( ...ja veurem que en sortirà..per ara ha de fermentar uns 7 dies...sempre ens quedarà poder fer llom a la carbonara.....)

+info




Algunes imatges del servei de dijous passat.

Saki sushi i niguiri Sushi
/ 寿司



korokke ( pilotes de vedella amb salsa)



Fideus xinesos amb salsa de soja i verdures

Yaki sake ( peix marinat amb licor de Sake)


Les postres

Cremós de formatge i compota de maduixes amb gelat de lavanda




El pa.





El bon ambient dins la cuina, sempre imprescindible:




I tot això per menys de 10 euros cada dijous al nostre restaurant "BEN CUINAT" (.....publicitat subliminal)


No oblideu inscriurer-vos a n'aquest blog fent clic al'enllaç lateral.


Que passeu un bon diumenge.

Programes Fira i Firó de Sóller.