De d'1 al 14 de març

Aquestes dues darreres setmanes han estan molt emotives ja que els alumnes de son de cuina han acabat la formació a l'institut i inicien ara el mòdul d'FCT.

El darrer servei que oferiren fou dirigit per Laura Calzada i els que vinguèreu poguereu degustar un bon àpat :


Aperitiu: Gofres i llom amb col
Pastis de verdures
Entrecotte amb pebre verd.
Postre artesà  de la casa

Tapes
Panadetes, croquetes, endívies amb rocafort i mini sandwichs.









La darrera setmana la començàrem amb una visita a la fàbrica d'embotits La Luna. ( Gràcies Tomeu)











I com no podia esser d'una altre manera , després d'aquesta interessant visita, acabàrem el dematí amb un bon berenar de paté de Sóller i sobrassada de Sóller...això si de La Luna.

La resta de setmana la dedicàrem a fer tutoria, preparar documentació de les FCT i fer-nos moltes abraçades....com són de durs els acomiadaments....

El "xim pum" final els fèrem el dijous que vinguèrem a dinar al nostre restaurant...quin plaer estar a l'altre "costat... No cal a dir que el menú que ens oferiren els companys de primer fou un 10.









No n'oblido de la feina dels de primer que seguim endolcint la vida als que ens visiten... enhorabona al.lots!




 A més aquesta setmana els alumnes de primer han assumit la responsabilitat de tots els serveis de l'institut i el seu debut no podia haver estat millor.

Servei de Pinxos:














Bon profit!








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llampuga

APPs de cuina