Està clar que la decoració depèn en gran mesura del gust de cada cuiner/a i com es sol dir dins la cultura tradicional " sobre gustos no hi res escrit"...els cert és, però, que sa millor forma d'apendre com decorar els plats és mirar lo que fan els altres, agafar idees, modificar-les segons les teves intencions , mirar a quí va destinat el plat, la temporada, els productes que tenim ...i llavors deixar volar la teva imaginació, posar-hi ganes i estimar lo que facis.
Aquí us deixo un seguit de plats que hem anat analitzant i de que cada alumne donà el seu parer i axí anar ampliant "el magatzen d'idees" per a desenvolupar les pròpies.
Salut i bon profit.
FERRAN ADRIA.
JUAN MARI ARZAK
MARTIN BERASATEGUI
CUINA CLÀSSICA
CUINA D'AUTOR
LA IMPORTÀNCIA DELS RECIPIENTS ON PRESENTAM ELS NOSTRES ÀPATS
PEDRO SUBIJANA
QUE NO PRESENTAR MAI ( SEGON EL MEU CRITERI)
I VOSALTRES QUE N'OPINAU?....QUIN ES EL PLAT MÉS GUAPO QUE HEU VIST MAI?....I EL MES FEO?....AU IDÒ! JA TENIU TEMA PER PARLAR UNA ESTONA DE GASTRONOMIA.
SALUT I BON PROFIT!
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.gif)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada