A destacar les galletes i bombons de San Valentí, sense oblidar els serveis habituals de restaurant i cafeteria.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Bases del concurs: Segon concurs de cuina Setmanari Sóller. Es pot presentar qualsevol persona independentment de la seva edat. La data m...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmIM_MiIQAuJxgEISjBcixWdMTWOVHQMXRU9EjuC51tZ5Hyn_IyePv4zUuvzfYcNr2gIQSlOQHtfgyXTEZILfhdw2Yzr8ED-VGkemqzjlBpu4SFAzkY6WbJMNoh4NTvlLJA4pVjlYXkALGhbcWbw6RfnvUCXGv4iAWJXJci9dlHq4YVEWZMwWC/w283-h400/P%C3%B3ster%20Vertical%20Concurso%20de%20Postres%20Geom%C3%A9trico%20Divertido%20Colorido.jpg)
-
Aquí us deixo la recepta d'aquest dolç tant especial. Ingredients. 8 rovells d'ou 400 grms de sucre Elaboració: Barrejem els ro...
-
Sobrassada, el nostre or roig. Temporada de matances. La sobrassada és un embotit fet amb carn i xulla de porc, que es trempa a...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada