Us recordau de la carabassa de fa unes setmanes ? Doncs en férem confitura amb ella i ara n'hem fet una tarta gelada.
Primer preparam els ingredients:
Nata muntada (600 grams) amb sucre (150 grams)
Confitura de carabassa (150 grams)
Gelatina de coa de peix (6 fulles)
Galletes maria
Xarop aromatitzat amb cafè.
Xocolata per a decorar.
Elaboració:
Encalentim la confitura per tal de poder dissoldre la gelatina que haurem remullat dins aigua freda
Muntam la nata amb el sucre. Amb suavitat anam mesclant la nata i la confitura + gelatina.
En aquest punt hem d'anar en compte ja que la confitura és calenta i la nata freda i si no ho fem amb precaució se’ns pot tallar.
Amb la xocolata decorarem el motlle on posarem la tarta.
En tenir la crema ben mesclada anirem alternant capes de crema i de galletes que confitarem amb el xarop + cafè.
En ésser el motlle ben ple el posarem al congelador almenys 4 hores.
A l'hora de servir tallarem les racions i ho emplatarem amb una salsa o coulis.
Bon profit
P. S. : L'aumna de les fotos és na Maria Del Mar.
1 comentari:
Aquesta descomunal cucurbitàcia està tenint un final molt feliç! Per Sant Valentí, si et donen carabasses, que siguin dolces, gelades i en forma de pastís!
Publica un comentari a l'entrada