diumenge, de març 04, 2012

APPs de cuina (2)









Aquí us deixo una segona remesa de APPs de cuina i altres"delicatessen" tecnològiques

(aplicacions per a IOs)

20 Minutes Meals ( 5,99 euros) : 55 noves receptes del popular cuiner Jamie Oliver, descrites pas a pas perquè el resultat sigui espectacular.
Patrik’ s cocina fàcil Lite (gratuïta) : La cuina fàcil de Patrik 's. Deliciosos plats amb pocs ingredients que es preparen de forma ràpida i senzilla.

Cocina Japonesa ( 0,79 euros) : 70 receptes de cuina japonesa agrupades en categories: arròs, aus, carns ... L'aplicació compta amb cercador i amb la possibilitat de marcar com a preferides les receptes que més t'agradin.
iPhiladelphia ( gratuïta ) : Agita l’ iPhone es pot veure una recepta sorpresa o buscar les receptes amb Philadelphia usant els següents criteris: Temps de preparació, avui cuino jo, estil de cuina, tipus de recepta o especialitats Philadelphia .Cocina China (0,79 euros) Més de 200 receptes de la cuina xinesa, incloent les més clàssiques com rotllets de primavera o la salsa agredolça.
Cocina Light (0,79 euros) Receptes saludables per preparar, no avorrir i mantenir-se en forma.

iPostres i iEnsaladas ( 0,79 eures cada una) més de 40 receptes cada aplicació, amb la avantatge que quasi cada setmana reben actualitzacions amb noves receptes e idees.
BCN Cocina, Que rica vida recetario o Big Oven són algunes aplicacions gratuïtes que be val la pena pegar-les una ullada.
( Aplicacions per a Android)
Supermercado El Corte Inglés: Una aplicació que deixa molt bon sabor de boca. Compta amb un receptari bastant ampli, amanides, pastes, carns, arrossos, etc ... i la possibilitat d'afegir al llistat de la compra amb un sol clic tots els ingredients per preparar el plat que hem triat a part de molts altres que trobarem separats per categories.
Inclou també, un apartat molt pràctic amb les ofertes disponibles al centre comercial, una guia amb alguns trucs de cuina i un glossari ordenat alfabèticament que ens explica termes culinaris.
Diet Watcher Cookbook: Aquest receptari en anglès a part de indicar-nos la recepta de manera senzilla ens mostra tota la informació nutricional, per exemple tant d'una porció de la pizza que hem preparat com de cada un dels ingredients que hem utilitzat, d'un tomàquet, de 100gr de formatge, etc .. Estupenda per als que es preocupin per la línia o hagin de tenir cura del seu colesterol i la seva salut.10001 Cocktails: Com be diu el seu nom aquesta aplicació va de cocteleria. I es que no hi ha res millor per acabar la vetllada que un bon còctel, amb aquesta aplicació disposam d'un catàleg de més de 10.000 receptes. Ens permet crear una llista amb les nostres combinacions preferides i podem fer la cerca de l'A a la Z, per tipus de beguda o per ingredient concret.
Després d’aquest recull vull acabar mostrant vos alguns estris “curiosos” relacionats amb el tema d’avui.
Igrill es una aplicació que ens permet controlar la temperatura i temps de cocció de les nostres elaboracions mitjançant un termòmetre digital amb sonda que es connecta als nostres dispositius mòbils mitjançant bluetooth. Això si, la jugueta no és barata (uns 80 €) però ningú li lleva la originalitat de la idea i lo pràctica que és.
El Fridge Mount permet col·locar fàcilment l'iPad o els mòbils directament a la porta al refrigerador, perquè puguem veure be les receptes o escoltar música mentres cuinam, sense passar pena per a embrutar d’oli els nostre aparell. Té una tira magnètica interior que s'adhereix al nostre dispositiu per aguantar-lo amb fermesa a la porta del refrigerador.