dijous, de març 15, 2012

Va de ron

Avui he trobat aquesta recepta que feia temps que tenia "tirada" dins un calaix.

Fèrem un ron cremat amb aquesta recepta per a 200 persones a l'interior d'un creuer de luxe arrel d'una ballada amb l'Estol. No cal a dir que fou una activitat "fora de tota mida".

"Ron cremat" per a vuit persones:
En una cassola de fang, es buida el contingut d'una ampolla de Rom , s'hi afegeixen 50 grams de sucre, un tros de canyella , alguns grans de cafè i la pell de mitja llimona.
S'encén seguida, acostant un misto, i es remou contínuament amb una cullera de fusta fins que quedin les dues terceres parts aproximadament.
Per apagar-lo s'afegeix un raig de cafè o es tapa la cassola.

Primer concurs de cuina PARLEM DE CUINA. Setmanari Sóller

*  S'organitza el primer concurs de receptes cuina PARLEM DE CUINA. Per al Setmanari Sóller. *  La participació és lliure, però sols s...