Acaba el novembre i tot ja fa olor a Nadal.

Doncs això, que ja tenim el mes de novembre cuinat. En aquest darrers dies de novembre / primers de desembre,  hem fet moltes coses: torró, sabó, tapes , restaurant i moltes més delicies gastronòmiques. Però també hem sortir de les cuines i hem anat a passejar...però com no podiem estar massa lluny de la nostra estimada cuina, vàrem acabar la volteta per la vall de Sóller amb una bona torrada.

També destacar la master class de cocteleria a la que assitírem el dilluns.  També està  be apendre coses que no tenguin que veure directament amb la cuina, el saber no ocupa lloc.

Podeu veure la crònica de la master class de Diego Mosquera aquí.

Aquesta setmana hem experimentat també amb el Caolin ( en un altre post us explicaré lo que és)

Bé , aquí teneiu les imatges de la setmana recen acabada.


AERO SELFIE PER LES MUNTANYES DE SÓLLER 






PLATS RESTAURANT






PEDRES COMESTIBLES









COCTELERIA SENSORIAL


















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog